Szolgáltató:
Vidók László
6336 Szakmár, Táncsics u. 14
Adószám: 55199478-1-23

Kistermelői reg. szám: 02T2244

NÉBIH FELIR: AA2238713

Bankszámla szám: 11773322-01432471

Amennyiben vásárolni kívánsz, kérjük figyelmesen olvasd el az általános szerződési feltételeket. A vásárlás feltétele az ebben foglaltak elfogadása.

A jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a www.vidokmeheszet.hu weboldalon (továbbiakban: honlap) elérhető szolgáltatás igénybevételének igénybevevő (továbbiakban: Felhasználó) általi használatának feltételeit. A honlap használatához szükséges azon technikai tájékoztatást, melyen ezen ÁSZF nem tartalmaz, a honlapon elérhető tájékoztatások nyújtják. A Falhasználó a honlap használatával tudomásul veszi és elfogadja a jelen ÁSZF-ben foglaltakat. A megjelenített termékek on-line, telefonon és házhozszállítással, illetve telephely átvétellel rendelhetőek meg.
A megvásárolható termékek mézek illetve méhészeti termékek. A termékek különböző kiszerelésben kerülnek eladásra.

A honlapon folytatott tevékenység:

A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak:
- Mézek
- Méhészeti termékek
A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra, kivéve különleges igények teljesítése során!

Ügyfélszolgálat:

Amennyiben kérdésed van a vásárlással vagy a weboldalunkon található termékekkel kapcsolatban keresd ügyfélszolgálatunkat:
06 70 3341071-es telefonszámon vagy e-mailban a vidokmeheszet@gmail.com-on.

A vásárlástól való elállás

A vásárlástól a 45/2014. kormányrendelet értelmében 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhatsz. Ebben az esetben egyértelmű nyilatkozatot kell tenned elektronikus úton Ügyfélszolgálatunkon. A vásárlástól a termék átvétele előtt is elállhatsz. Ha írásos jelzést választasz, elég a nyilatkozatot elküldened 14 napon belül. A terméket az átvételt követő 14. napon legkésőbb el kell küldened. A vételár 14 napon belül visszafizetésre kerül, vagy csere termék feladása megtörténik. A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli.

Panasz esetén

A felmerülő fogyasztói panaszokat közös megegyezéssel igyekszünk rendezni. Ebben az esetben kérjük először ügyfélszolgálatunkat keresd meg.

10kg vagy 30000Ft feletti rendelés esetén INGYENESEN kiszállítás!


Elérhetőség:

Vidók Méhészet

Vidók László
6336 Szakmár, Táncsics u. 14

Tel.: 06 70 334 1071