Fajtamézek

Kínálatunkban több mint 10 féle fajtaméz található. Mindegyik egyedi ízvilággal, beltartalommal és az emberi szervezet számára jótékony hatással bír! Minden méznek megvan a közös jótékony hatása, de a fajtajellegből eredendően megvannak az egyedi jótékony hatásaik is. Ha Te az egészséged megőrzése érdekében, csak a cukrot szeretnéd kiváltani az étrendedből bármelyik mézet ajánljuk, amelyik Neked a legjobban ízlik. De ha célirányosan valamilyen betegség megelőzésére illetve gyógyítására szeretnéd használni, akkor mindenképp a hatásai szerint válassz fajtamézet!

Mézes különlegességek

A méz magában is nagyon egészséges, főleg ha egyéb jótékony hatású dolgokkal van kombinálva. És mi kombináltuk őket! Így ezek hatása csak fokozódott. Mézes különlegességeink között egyben találsz gyógyító és megelőző készítményeket, de az aszalt gyümölcsös magvas ínyencségek közül is válogathatsz. 

Viaszos termékek

A méhviasz egy természetes viasz, melyet a mézet termelő méhek  állítanak elő. A viasz kinyerésekor a méhészek a lépeket kiolvasztva, mechanikai szűréssel és ülepítéssel tisztítják meg a szennyeződősektől. Nincs szükség semmilyen vegyi kezelésre! Belőle a legkiválóbb természetes kozmetikumok és környezetbarát felületkezelő anyagok, gyertyák készíthetők. Ezek közül jó párat megtalálsz nálunk is!

Egyéb termékek

Egyéb termékeinknél azokat a termékeket találod meg, amiket máshol nem találtál! Viccet félretéve, találsz itt propoliszt, virágport, mézcsurgatót, szappanokat! Csupa egészséges és hasznos dolgot!

Ajándék csomagok

Lehetőséged van kész ajándékcsomagok vásárlására is. Szuper ajándék barátoknak, karácsonyra, szülinapra, céges ajándéknak, vagy ha csak bárkit meg akarsz lepni egy édes és egészséges finomsággal! Termékeinkből megtalálod bennük egyaránt  a mézeket, viasz termékeket, virágport, propoliszos dolgokat. A csomagok különböző tartalmúak és értékűek, így biztosan megtalálod a számodra megfelelőt! De ha mégsem vagy egyedi elképzelésed van, lehetőséged van, hogy Te válaszd ki mi legyen benne, ennek részleteid telefonon tudjuk megbeszélni. 

Egyedi megrendelések

Ha szeretnél valakinek névre szólóan mézes ajándékot adni, vagy cégként szeretnél nagy mennyiségben egyedi címkével ellátott mézes ajándékot adni a partnereidnek, vagy esküvői köszönő ajándékról legyen szó akkor nálunk jó helyen jársz! A címke tervezését, legyártását is vállaljuk ha kell! Ennek részleteid telefonon tudjuk megbeszélni.

Jó nézelődést és vásárlást!